Bild2

Hoppfullt entreprenörskap

Genom vårt entreprenörsprogram med fokus på mentorskap vill vi öppna upp möjligheten för dig att driva dina affärsidéer till ett framgångsrikt företag.  

Vi skapar programmet tillsammans med och utifrån deltagarnas behov. 

Vårt arbetssätt är individanpassat då vi vet att behov och livssituation ser olika ut.  

favorite-5-1

Ökad självkänsla

left-footprint-1

Gå din egen väg

user-5-1

Utöka ditt nätverk

advertising-1

Vinn över rädslor

weightlift-1

Stärk ditt inre

globe-3-256

Bidra till samhället

Programmets upplägg

Fokus i programmet är mentorskapet. 

Som entreprenör för du även tillgång till rådgivning, föreläsningar och nätverk utefter ditt behov. Du ingår även i vårt Peer to Peer nätverk. – rätt förutsättningar för att driva ditt företag helt enkelt! 

Låt oss presentera entreprenörerna

Vi är stolta att presentera de entreprenörer vi arbetar med just nu. De är i olika stadier av sin entreprenörsresa och har olika erfarenheter och kunskap. Med deras egna ord berättar de om sina drivkrafter, drömmar och hur de ser på samarbetet med Build Together.

Exempel på kompetenser vi kan bidra med

  • Kommunikation, marknadsföring och sociala medier 
  • Bolagsbildande 
  • Juridik 
  • Social Hållbarhet 
  • Socialt Företagande 

Vem kan vara med?

Vi riktar oss till kvinnor och icke-binära individer som vill utveckla en affärsidé eller ett företag. Vi vill skapa rätt förutsättningar för dig att delta aktivt i samhället och att utveckla dina drömmar och mål.

Varför ett entreprenörsprogram?

Vårt entreprenörsprogram riktar sig till kvinnliga och icke-binära personer för att öka sysselsättning, möjlighet till självbestämmande och delaktighet i samhället. 

Manliga och kvinnliga entreprenörer har inte samma tillgång till investeringar och stöd, vilket i grunden skapar olika förutsättningar i entreprenörskapet. Det är inte ovanligt att kvinnor upplever finansieringsbarriärer, låg tillgång till rätt nätverk samt brist på tillgänglig information och rådgivning. Särskilt tydligt är det bland kvinnor och icke-binära individer som lever i någon form av utanförskap. Brist på sysselsättning innebär en högre risk för ekonomiskt sårbara situationer och marginalisering.  

Detta vill vi ändra på! Vi vill stärka delaktighet, integration och självförverkligande inom entreprenörskapets ramar. Oavsett vem du är, vart du kommer ifrån, vilka erfarenheter du har eller vilken kultur du är uppvuxen med så vill vi ge dig det du behöver för att nå dit du önskar. 

Kontakta oss

Vi uppskattar och uppmuntrar alltid till frågor, diskussioner, ifrågasättande och nyfikenhet. Det finns inget som är för litet, och inget för stort. Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig så snart vi kan.